Webshop » Vliegen sysyteem, fly killing system » Automatisch vliegen systeem

Automatisch vliegen systeem

Automatisch vliegen systeem Automatisch vliegen systeem
Automatisch vliegen systeem Automatisch vliegen systeem

 inclusief BTW

Vraag een offerte of info aan

Aantal  
Veilig, automatisch, bedrijfszeker, biologosch, milieuvriendelijk!

Ieder jaar weer worden we geteisterd door steeds groter wordende hordes insecten en vliegen. Het lijkt wel of het steeds erger wordt. Wat je er ook aan doet of probeert te doen niets lijkt afdoende te helpen. Vliegen en insecten zijn niet allen vies en hinderlijk, ook zijn brengen ze ziektes en infecties over. Denk maar aan malaria, Nijl-virus , ziekte van Lym en andere besmettingen. Voor uzelf en uw dieren een groot risico.

Vanaf nu is er een perfecte oplossing waarmee u niet alleen de vliegen en insecten kwijt bent maar ook het leefklimaat van uzelf en de dieren weer herstelt. Een volledig automatisch vliegen en insecten bestrijdingssysteem wat ervoor zorgt dat u binnen 2 weken helemaal verlost bent van die hinderlijke vliegen en insecten.

De gemakkelijk plaatsbare installatie vernevelt op regelmatig tijdstip een insecten bestrijdend middel op natuurlijke basis die onschadelijk is voor mens & dier.
Het vliegensysteem werkt met zuivere Natuur-Pyrethrum. Dit 100% natuur product wordt uit bloeiende wilde Afrikaanse Chrysanten gewonnen en is uitermate doeltreffend tegen vliegende insecten, maar ongevaarlijk voor mens en dier. Natuur-Pyrethrum is door E.E.G. goedgekeurd.

Uw stal is een ideale broedmachine voor vliegen. U bent in staat om deze 2-week cyclus te bestrijden. Na 2 weken is er geen of nauwelijks aanwas meer van nieuwe vliegen of insecten, u bent aan de winnende hand. De vliegen populatie is nu afgenomen naar een incidentele vlieg of insect. De atmosfeer in uw stallen is ongekend fris en de dieren zijn minder gestrest en staan veel rustiger en tevreden in hun stal.
Het systeem doet zijn werk in alle rust en volledig automatisch. De centrale unit is zo geprogrammeerd dat op ingestelde tijden wordt verneveld. Sproeitijdstip en de tijdsduur zijn instelbaar.
In iedere box (en eventueel in de stal zelf) wordt een vernevelaar (nozzle) gemonteerd. Deze zijn klein en bijna onzichtbaar, dieren beschouwen ze als niet hinderlijk. Tijdens het vernevelen verspreiden ze een klein mistwolkje wat lijkt te drijven in de lucht. Onze nozzles zijn van RVS, corrosie, lek en druppel vrij.
Bij vliegen en insecten wordt door deze nevel het zenuwstelsel aangetast. Hierdoor gaan ze dood. De door ons gebruikte vloeistof is niet giftig voor zoogdieren vogels zoals zwaluwen of mussen. Het gebruikte middel is biologisch afbreekbaar. Binnen 2-uur nadat het is verneveld al tot 70% Door deze snelle afbraak is het voor de vliegen en insecten niet mogelijk om weerstand op te bouwen en blijft het middel effectief.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.