Webshop » Rubber stalmatten - beste koop

Rubber stalmatten - beste koop


puzzelmat-specs


  Loading...

  Ben u op zoek naar een geschikte rubber ondervloer voor in een stal? Onze professionele rubberen stalmat is 20 mm dik, weegt 20 kg en is de beste oplossing om snel en eenvoudig een stal te voorzien van een duurzame en kwalitatieve rubber ondervloer.

  De rubber stalmatten zijn middels het puzzelsysteem eenvoudig met elkaar te verbinden om een egale en makkelijk uit te breiden ondervloer te vormen. Het drainagesysteem onder de stalmatten zorgt voor een goede afvoer van vloeistoffen. Wilt u de stal een keer goed schoonmaken dan kunt u de stalmatten van elkaar loskoppelen en uit de stal halen om de stal en de matten te reinigen.

  Wilt u een stevige, flexibele stalmat voor uw paard of andere dieren dan is deze puzzel stalmat een zeer goede keuze.

  puzzel-stalmat

  achterkant-puzzelmat
  Het grote voordeel van deze stalmat is het puzzel systeem. Hiermee kunt u eenvoudig meerdere stalmatten aan elkaar koppelen zodat u een grote rubber ondervloer kunt maken exact op maat voor in de stal. De puzzel stalmatten kunnen op elke manier met elkaar verbonden worden. U kunt dus ook de korte kant aan de lange kant vastklikken. Wilt u de stalmatten op een andere locatie gebruiken dan kunt u ze weer loskoppelen en bijvoorbeeld in een andere stal gebruiken.

  afwatering-stalmat

  afwatering-stalmat
  Aan de onderzijde van de stalmatten zit een drainagesysteem dat ervoor zorgt dat vloeistoffen zoals water en urine naar de afvoer in het laagste punt van de stal worden geleid. dit voorkomt schimmelvorming en ophoping van bacteriën. Middels kleine uitsparingen in de zijkant van de stalmatten kunnen de vloeistoffen de matten verlaten. Deze zijn zo gepositioneerd dat wanneer de stalmatten aan elkaar worden gekoppeld deze ook weer aansluiten.

  anti-slip-stalmat

  anti-slip-stalmat
  Omdat de puzzel stalmat gemaakt is van rubber heeft deze al een antislip eigenschap. Daarnaast zit er ook een klein motief aan de bovenkant van de stalmat dat zorgt voor optimale grip voor uw dier. Dit voorkomt nare ongelukken zoals uitglijden wat flinke rekening van de veearts tot gevolg kan hebben.

  Duurzaam

  verbinding-stalmat
  De stalmat is gemaakt van een flexibel en stevig rubber met een dikte van 20 mm en weegt 20 kg. Zo is de stalmat toch nog handelbaar om te verplaatsen maar kan het zonder enige moeite het gewicht van een paard of ander vee dragen. Ook zijn de stalmatten ontworpen om vele jaren mee te gaan.

  Ergonomisch

  achterkant-puzzelmat
  De stalmatten zijn flexibel en ergonomisch gevormd wat goed is voor de gewrichten van uw dieren. Vooral voor de wat oudere dieren die problemen hebben met hun gewrichten is een wat flexibelere stalmat een aanrader omdat dit de bloedcirculatie bevordert.

  Optioneel aanloopprofiel

  aanloopprofiel-puzzelmat
  Voor een stijlvolle afwerking kunt u optioneel een RVS aanloopprofiel mee bestellen. Deze aanloopprofielen zijn verkrijgbaar in de lengte 80 of 120 cm. Perfect te gebruiken voor bij de opening van de stal. Geeft uw stal direct een luxe en moderne uitstraling.