Webshop » Rijbak-, manege verlichting » Lichtplannen voor rijbakverlichting

Lichtplannen voor rijbakverlichting

Bestel uw lichtmasten hier.Rijbak-verlichting is een eenmalige investering en een eenmalige installatie waarna de rijbak-verlichting voor jarenlang uw paardenbak zal verlichten.

Voor een goede verlichting, is het belangrijk om een goed lichtplan te hebben. De meeste paardenbakken hebben rijbak-verlichting zoals in onderstaande afbeeldingen is weergegeven. Heeft u een ander formaat paardenbak? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een lichtplan op maat voor u.

Onderstaand treft u lichtplannen aan voor rijbak-verlichting voor paardenbakken van 20 bij 40 en 20 bij 60 en waarbij de paardenbak alleen voor dressuur wordt gebruikt. Indien u ook springt in de paardenbak, is het noodzakelijk u ook aan de andere zijde van de paardenbak lichtmasten plaatst. Hierdoor zijn de hindernissen niet aan één zijde verlicht en kunt u diepte zien.

Rijbak-verlichting voor paardenbak van 20 bij 40:

Lichtplan 1: budget (20 bij 40)

Met de plaatsing van twee lichtmasten aan één zijde van de paardenbak, heeft u rijbak-verlichting waarmee u voldoende licht heeft voor recreatief en dressuurmatig gebruik van de paardenbak.

lichtplan-2-budget-20-40

Lichtplan 2: normaal (20 bij 40)

Onze klanten kiezen het meeste voor dit lichtplan waarbij de rijbak-verlichting zorgt voor voldoende licht in alle hoeken van de paardenbak.

lichtplan-3-20-40

Lichtplan 3: optimaal (20 bij 40)

Indien u uw paardenbak perfect verlicht wilt hebben, dan gebruikt u dit lichtplan. Rijbak-verlichting met vier lichtmasten zorgen gegarandeerd voor ruim voldoende licht en een professioneel aanzien.

lichtplan-4-20-40

Rijbak-verlichting voor paardenbak van 20 bij 60:

Lichtplan 1: budget (20 bij 60)
Met drie kantelbare lichtmasten heeft u de meest voordelige rijbak-verlichting waarbij de paardenbak gebruikt kan worden voor recreatief gebruik. Voor springen is het noodzakelijk dat u ook aan de andere zijde van de paardenbak hetzelfde aantal lichtmasten plaatst.

lichtplan-1-20-60

Lichtplan 2: normaal (20 bij 60)

Voor een paardenbak van 20 bij 60 is dit lichtplan voor rijbak-verlichting het meeste geplaatst. Met vier lichtmasten wordt de gehele paardenbak goed verlicht.

lichtplan-2-20-60

Lichtplan 3: optimaal (20 bij 60)

Rijbak-verlichting waarbij vijf lichtmasten geplaatst worden aan één zijde van de paardenbak, is de ultieme ervaring. Bent u professioneler met uw paarden bezig, krijgt u klanten op bezoek, dan is dit de aanrader. Met deze rijbak-verlichting maakt u indruk op iedereen en zal uw paardenbak het stokpaardje zijn van uw bedrijf.

lichtplan-3-20-60

Wij kunnen de lichtmasten binnen enkele dagen uit voorraad leveren, bezorgen doen wij in de Benelux. 

Bestel uw lichtmasten hier.


    Loading...